toekenning ziektewet

Na één toezegging en twee weigeringen zijn de stukken eindelijk binnen.
Een derde medewerker belde mij op om te praten over een eerdere ziekmelding direct na het einde van mijn contract (een bedrijf waar ik 6 maanden en één dag met veel plezier heb gewerkt) Ook al moet ik direct bekennen dat mijn handicap zorgde voor de nodige problemen met de directie. Goed zijn in je werk betekend nu eenmaal niet dat je past binnen een organisatie. Hier kom ik zo nog even op terug. Maar deze dame was in elk geval wel bereid om mij de stukken, die zelfs op verzoek van mijn advocaat werden onthouden toe te sturen. het gaat dan om het rapport van de verzekeringsarts. Kort daarna kreeg ik ook nog het bericht dat ik per 28 mei 2019 ziek ben en dat de WW op 7 augustus over zou gaan in de ziektewet. (even rust in de tent).