uitstel zitting

het is twee dagen voor de zitting, een zitting waar ik 13 maanden op heb moeten wachten. Krijg je een brief van de rechtbank dat het UWV uitstel heeft aangevraagd en dat dit is toegewezen. Zijn ze dan toch niet zo zeker van hun zaak? of is het laatste stukje medisch dossier ze wat koud op hun dak gevallen? Hadden ze de zaak al niet eerder aan een onderzoek kunnen onderwerpen? Want wees nu toch eerlijk, een burger gaat niet voor niets twee keer in beroep en tekent ook nog eens hoger beroep aan.

Waar ze wel aan voorbij gaan is de enorme financiële terugval die nu al meer dan een jaar duurt. Maar ja, de verzekeringsartsen van het UWV zien een mens als een simpel stuk vlees. gelukkig kennen ze nog niet het begrip vrije uitloopmensen, want anders zouden ze zich daar ook nog over willen buigen.

 

Wordt vervolgd

Geef een antwoord