Hoger beroep (Centrale Raad Van Beroep)

Vandaag diende het hoger beroep bij de CRVB te Utrecht.

Wat mij direct opviel was het enorme verschil met de rechtbank te Arnhem. je krijgt te maken met een rechter die je serieus neemt. En wat mij ook opviel is dat de vertegenwoordiger van het UWV ook een stuk menselijker over kwam. Uiteraard zal ook hier gekeken worden wie er gelijk heeft, maar ze gaan hier niet over één nacht ijs. Laat ik het zo stellen, Ik had er een goed gevoel bij. Ook al zegt dit natuurlijk niets over de uitspraak.

De uitspraak zal 25 april worden gedaan, maar hierbij werd wel vermeld dat het ook mogelijk is dat er een vervolg onderzoek kan plaats vinden. En in dat geval zal de datum van uitspraak uiteraard worden vertraagd.
Ook deze toevoeging gaf mij een stuk meer vertrouwen in de zaak.
Nog maar even afwachten dus.

Geef een antwoord